Kluivert (17) maakt profdebuut: "Heeft het goed gedaan"

17 september 2016, 11:00

Voor de familie Kluivert was het vrijdag een bijzondere dag. Justin Kluivert, de zeventienjarige zoon van voormalig topvoetballer Patrick, maakte namelijk zijn debuut in het profvoetbal. Tegen MVV viel de aanvaller in de tweede helft in bij Jong Ajax. Hij is uiteraard blij met zijn debuut.

Kluivert moest kort na rust beginnen aan zijn warming-up. "Ik was heel blij toen de trainer me dat vertelde'', zegt het talent op de clubsite. Hij kwam uiteindelijk in de 67ste minuut in het veld. "Dat was echt een topgevoel. Voetballen voor veel publiek is heel wat anders en dat voel je meteen. Er kwam natuurlijk gezonde spanning bij kijken maar die verdween toen ik het veld in kwam."

Hoewel Jong Ajax met 1-0 verloor in Maastricht, is coach Marcel Keizer tevreden over het debuut van de aanvaller. "Justin is een creatieve en talentvolle speler die een goal kan maken en dat hadden we nodig. Hij heeft het erg goed gedaan voor zijn eerste wedstrijd in het betaald voetbal. Dat we uiteindelijk de wedstijd niet wonnen lag zeker niet aan hem", zegt Keizer. "Dat zijn mooie woorden van de trainer, die me veel vertrouwen geven. We zullen zien waar het schip uiteindelijk strandt", lacht Kluivert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen