PSV met Arias en Pereiro, Feyenoord met United-elf

18 september 2016, 13:27   Bijgewerkt: 18 september 2016, 13:33

Nederland is in afwachting van de clash tussen PSV en Feyenoord, de grootste wedstrijd tot dusver in het nog prille eredivisieseizoen. De inzet in de clash in het Philips Stadion is de koppositie: Feyenoord staat bovenaan met de 'perfecte' vijftien punten, de Eindhovense titelverdediger volgt op twee punten. Om 14.30 uur fluit scheidsrechter Kevin Blom voor de aftrap.

In de met 0-1 verloren Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid opteerde Phillip Cocu nog voor een 5-3-2 formatie, maar de tacticus van PSV heeft nu weer het 4-3-3 systeem in de armen gesloten. Dat betekent dat Luuk de Jong geflankeerd wordt door Luciano Narsingh en Gastón Pereiro en dat Daniel Schwaab zijn basisplaats kwijtgeraakt is. Joshua Brenet wordt verder in de startopstelling vervangen door Santiago Arias. Siem de Jong zit voor het eerst bij de wedstrijdselectie van PSV. Oleksandr Zinchenko is er nog niet bij.

Feyenoord-keuzeheer Giovanni van Bronckhorst heeft voor dezelfde elf namen gekozen als afgelopen donderdag, toen het grote Manchester United in De Kuip zeer knap met 1-0 verslagen werd in de Europa League. Eljero Elia, Sven van Beek, Kenneth Vermeer en Warner Hahn zijn nog steeds geblesseerd bij de Rotterdammers, die de kraker tegen PSV dus als lijstaanvoerder ingaan.

Opstellingen

PSV: Zoet; Arias, Isimat-Mirin, Moreno, Willems; Guardado, Pröpper, Hendrix; Pereiro, De Jong, Narsingh.

Feyenoord: Jones; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Kongolo; El Ahmadi, Kuyt, Vilhena; Berghuis, Jørgensen, Toornstra.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen