Van Bronckhorst: "Zware week goed doorstaan"

18 september 2016, 17:49

Giovanni van Bronckhorst is zeer te spreken over de mentaliteit bij Feyenoord. Na de eerdere overwinning op Manchester United in de Europa League werd ook PSV verslagen. "Het hoort bij een topclub om zo veel wedstrijden te spelen en dat is wat wij willen."

"We kwamen hier voor een goed resultaat en voor ons was dat niet verliezen. Deze wedstrijd ging gelijk op en als je dan de kans krijgt om het te beslissen moet je dat doen. Dat deden we gelukkig", aldus Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. "Als je in zo'n fase van de wedstrijd kan scoren dan is dat fantastisch. We hebben deze zware week goed doorstaan."

De trainer van de Rotterdammers zag op de training van vrijdag al dat zijn ploeg er goed voor stond. "De jongens hebben dit heel goed opgepakt. Het hoort er ook bij als topclub om drie wedstrijden kort achter elkaar te spelen. Dat is ook wat we willen. PSV is een fantastisch team, dat hebben ze ook bewezen tegen Atlético Madrid. Ze hebben kansen gehad om te scoren, maar wij ook."

"Ik heb het team ook complimenten gegeven voor het feit dat we dit zo goed op hebben gepakt", aldus Van Bronckhorst, die lovend sprak over Brad Jones. "Die jongen is echt ontzettend goed en ik ben blij dat we hem hebben gehaald als vervanger van Kenneth Vermeer", doelt hij op de belangrijke reddingen die de doelman verrichtte in de slotfase van de wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen