Karsdorp en Kuyt genieten van topweek Feyenoord

18 september 2016, 17:45   Bijgewerkt: 19 september 2016, 08:09

Een 3-1 overwinning op ADO Den Haag, een 1-0 overwinning op Manchester United en een 0-1 zege bij PSV. Deze knappe resultaten wist Feyenoord in één week neer te zetten. Rick Karsdorp en Dirk Kuyt genieten van deze geweldige serie van Feyenoord en zijn vooral trots op de ploeg.

"Het was een fantastische week. We hebben weer de nul gehouden en weer met 1-0 gewonnen", sprak Karsdorp na de 0-1 winst op PSV in de mixed zone van het Philips Stadion. Kuyt voegt toe: "Het was een absolute topweek. We speelden twee toppers, in Europa en in de Eredivisie. Als je beide wedstrijden dan winnend afsluit, dan doe je het gewoon heel goed. Ik ben trots op het team."

Eric Botteghin maakte de winnende treffer in Eindhoven. "Dat is mooi voor Eric. Hij speelde donderdag al heel goed. Als ik het iemand gun, dan is het Eric wel", zegt Karsdorp, die vindt dat Feyenoord de afgelopen tijd enorm vooruitgegaan is. Het contrast met de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tussen PSV en Feyenoord (1-0) was dan ook groot. "Dat was een heel andere wedstrijd. Het is inmiddels ook al weer twee maanden geleden. Wij zijn in de tussentijd behoorlijk gegroeid", aldus Karsdorp.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen