Toornstra: "We lossen het allemaal voor elkaar op"

18 september 2016, 21:35

Door de moordende concurrentie was het een tijdje geleden de vraag wat er met Jens Toornstra zou gebeuren bij Feyenoord, maar de middenvelder staat al weken meer dan zijn mannetje in het uitstekend draaiende elftal van de Rotterdammers. Hij werkt hard, speelt goed en bindt met Feyenoord club na club aan de zegekar. FCUpdate.nl sprak na 0-1 zege bij PSV met de zichtbaar genietende Toornstra.

In een tijdsbestek van één week wist Feyenoord van ADO Den Haag (3-1), Manchester United (1-0) en PSV (0-1) te winnen. De Rotterdammers, die vijf punten los staan in de Eredivisie, blijven maar doordenderen. "Het is echt een topweek. Daar doe je het uiteindelijk voor, van dit soort weken", glimlacht Toornstra.

Waar is Feyenoord nog meer in gegroeid? "Ik denk dat we nu echt als een team opereren en echt compact spelen", antwoordt Toornstra op deze vraag. "We wachten, vooral in de topwedstrijden, op onze mogelijkheden. Dat deden we donderdag tegen Manchester United en tegen PSV ook weer", stelt de harde werker, die zelf dit seizoen eigenlijk iedere wedstrijd wel een 7 haalt. "Ik speel gewoon lekker m'n wedstrijdjes. Ik maak veel minuten en daar ben ik heel blij mee. Het loopt lekker, dat voelt goed", aldus Toornstra.

Een moment uit de eerste helft van de kraker tegen PSV was eigenlijk typerend voor Toornstra en het Feyenoord van dit moment. De Rotterdammers leden balverlies, maar in plaats van te treuren, zette Toornstra meteen weer aan om de bal te heroveren. Dat lukte, aangezien de middenvelder de bal net een keurige sliding van achteren van Andrés Guardado afpakte. "Ja, dat moment kan ik me wel herinneren. Dat tekent ons wel op dit moment, ja. We lossen het allemaal voor elkaar op. Op dat moment was ik het even, maar ik denk dat we dat de hele wedstrijd wel hebben gedaan voor elkaar. Daar lag de sleutel", besluit Toornstra.

[photo,100954,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen