Narsingh: "Liever minder gevaarlijk, maar wél scoren"

19 september 2016, 06:43

"Rendement." Dat is volgens Luciano Narsingh het enige element waar het momenteel aan schort bij PSV. De vleugelaanvaller was zeer gevaarlijk tijdens de met 0-1 verloren topper tegen Feyenoord, maar was een paar keer onfortuinlijk in de afronding. Dat gold ook voor een paar teamgenoten, waardoor PSV in eigen huis een gevoelige tik kreeg van de Rotterdammers.

"We hadden gewoon de kansen moeten afmaken", sprak Narsingh na de verloren kraker tegen FCUpdate.nl. De rappe buitenspeler vindt dat PSV meer verdiend had tegen Feyenoord. "Zeker. Ik vond dat we goed speelden, vooral in de eerste helft. We creëerden veel kansen, ze gingen er alleen niet in. We bleven in de tweede helft voor het doelpunt gaan, maar Feyenoord was helaas effectiever", aldus Narsingh. Een verschil in scherpte gaf volgens hem de doorslag. "Zij hebben niet echt veel gecreëerd, maar Eric Botteghin kreeg één kans en die verzilverde hij meteen."

PSV heeft nu twee keer op rij verloren – tegen Atlético Madrid werd het ook 0-1 – maar Narsingh vindt niet dat de Eindhovense ploeg in een dipje zit. "We zijn gewoon gevaarlijk en creëren nog genoeg kansen. Van de twee of drie kansen moet je er gewoon minimaal één maken, alleen doen we dat op het moment even niet. Naast mij hadden ook Luuk de Jong en Gastón Pereiro wat kansen tegen Feyenoord. Als die er wel in gaan, dan spreek je gewoon van een goede wedstrijd."

Narsingh vindt Feyenoord ook duidelijk gegroeid, ten opzichte van de met 1-0 gewonnen wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal van twee maanden terug. "Feyenoord geeft nu minder weg dan eerder. Ze hebben een goed team gebouwd, ze zijn meer op elkaar ingespeeld", aldus de snelheidsduivel, die weet dat Feyenoord nu vijf punten los staat. "We hebben van te voren al gezegd dat zij een titelkandidaat zijn. Ze gaan meedoen, zeker."

Komende woensdag speelt PSV alweer in de KNVB Beker tegen Roda JC. Een mooie kans om het goede gevoel weer te hervinden. "Ik vind het persoonlijk wel lekker om snel weer een wedstrijd te spelen. Daar leef je ook voor als voetballer", besluit Narsingh.

[photo,100925,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen