Siem de Jong gaat tegen Roda minuten maken bij PSV

20 september 2016, 16:49

Het heeft een aantal weken geduurd, maar Siem de Jong is klaar om zijn debuut te maken in het eerste elftal van PSV. De aanvallende middenvelder krijgt woensdag tegen Roda JC in het bekertoernooi speelminuten van Phillip Cocu, zo liet de coach weten op de persconferentie.

De oefenmeester maakte niet duidelijk of De Jong in de basis begint tegen het team uit Kerkrade. Het zou kunnen dat de huurling in de spits gaat spelen, aangezien Luuk de Jong door een schorsing ontbreekt bij PSV. Overigens heeft Cocu ook Sam Lammers opgenomen in de wedstrijdselectie. De jonge spits is dit seizoen geweldig op dreef bij Jong PSV in de Jupiler League.

Ondanks de gevoelige nederlaag tegen Feyenoord in de competitie heeft Cocu veel vertrouwen in zijn ploeg. "De manier waarop wij spelen is weinig op aan te merken. We spelen vaak dominant, met druk naar voren en steken ook keer op keer veel arbeid en energie in de wedstrijden. Het ontbreekt in thuiswedstrijden echter aan doelpunten. Je zult zien dat als de eerste valt, er meerdere komen. Er is geen reden tot twijfel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen