Van den Belt als projectleider stadion terug bij Cambuur

21 september 2016, 14:42

Gerald van den Belt keert per 1 december terug bij SC Cambuur. Bij de nummer dertien van de Jupiler League zal hij de functie van projectleider van het nieuwe stadion op zich nemen. De oud-directeur zal zich in zijn nieuwe rol vooral bezig gaan houden met de realisatie van het nieuwe stadion. Dit meldt SC Cambuur op haar website.

Ype Smid, voorzitter van de Raad van Commissarissen, is erg te spreken over de komt van de 44-jarige Van den Belt: "We verwachten op korte termijn een positief besluit van de politiek over de ingediende stadionplannen. Als dit gaat zoals we verwachten ligt er een enorme klus voor ons om dit goed te organiseren voor de club. Gerald is wat ons betreft de ideale kandidaat om deze kar te trekken. Hij kent de club goed, beschikt over de benodigde expertise en heeft voldoende ervaring. Wij zijn dan ook opgetogen dat Gerald ons in deze nieuwe rol komt versterken."

Van den Belt maakte in de zomer van 2009 de overstap van toen nog FC Zwolle naar SC Cambuur. Bij de Friese club zorgde hij er als algemeen directeur mede voor dat het dreigende faillissement werd afgewend. Na ruim vijf jaar vertrok Van den Belt naar Enschede om FC Twente van de ondergang te redden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen