Cocu is tevreden: "Veel meer kun je niet wensen"

22 september 2016, 08:14

Net als Ajax boekte ook PSV woensdagavond een zeer eenvoudige zege in de eerste ronde van de KNVB Beker. De regerend landskampioen won op eigen terrein met 4-0 van Roda JC, en die uitslag was nog een magere afspiegeling van de krachtsverhouding. Coach Phillip Cocu is zeer te spreken over het optreden van zijn team.

Het enige wat hij zijn ploeg kan verwijten is dat de score niet verder werd opgevoerd. "Natuurlijk kun je altijd nog wat puntjes vinden. Gezien de kansen die we hebben gekregen, zou de uitslag nog wel wat groter hebben kunnen uitvallen", zei de trainer bij FOX Sports. "Dat zou een aantal spelers nog een beter gevoel geven, maar we hebben als team een geweldige wedstrijd gespeeld. We hebben nul kansen weggegeven en heel aantrekkelijk voetbal gespeeld met schitterende aanvallen. Veel meer kun je eigenlijk niet wensen."

Cocu liet tegen Roda Remko Pasveer, Daniel Schwaab, Siem de Jong en Steven Bergwijn in de basis starten. "Ik vind het op dit moment heel belangrijk dat spelers die een kans krijgen ook meedraaien in hoe wij willen voetballen en niet hun eigen wedstrijd gaan spelen. Dan behaal je ook een mooi resultaat. Als iedereen zich in dienst stelt van het team, kunnen we veel bereiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen