FC Groningen vol vertrouwen, Stegeman puzzelt met opstelling

23 september 2016, 16:55

Bij FC Groningen is de stijgende lijn ingezet. Nadat de club in de eerste vier competitiewedstrijden niet wist te winnen, werden in één week FC Utrecht (1-5) en Capelle aan den IJssel in de beker (0-4) verslagen. Heracles staat in de Eredivisie net als Groningen op vijf punten. Zaterdag treffen beide teams elkaar in het Noordlease stadion.

Faber

Ernest Faber kijkt met vertrouwen uit naar de wedstrijd tegen Heracles, zo laat hij weten tijdens de persconferentie van vrijdag. "Het zal een heel andere wedstrijd worden dan vorige week in Utrecht. Wij zijn ook prima in staat het spel te maken. En zullen dat vanuit de beweging moeten doen. Binnen het systeem moeten we de kansen vinden."

Blessures

John Stegeman heeft bij Heracles te maken met enkele personele problemen. Dankzij blessures is vooral de spoeling achterin dun, maar ook op andere plaatsen in het elftal moet wat geschoven worden. Ramon Zomer en Mark-Jan Fledderus ontbreken vanwege een knieblessure terwijl Wout Droste en Robin Gosens kampen met een enkelkwetsuur. De inzet van Thomas Burns is vanwege liesklachten twijfelachtig.

"Achterin is de spoeling dun, dus dat is niet moeilijk in te vullen. Voor de rest zullen we keuzes moeten maken. We willen graag toe naar een vaste basis, alleen iedereen moet daar wel klaar voor zijn", vertelt Stegeman. "De nieuwe jongens moeten we optrainen en inpassen en we hebben ook nog eens behoorlijk wat blessures. Maar we willen een goede wedstrijd op de mat leggen, veel energie uitstralen en gaan voor een goed resultaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen