Veel blessures bij Vitesse, Hake wil scherpte zien

23 september 2016, 18:19

René Hake hoopt dat FC Twente zondag tegen Vitesse de bekernederlaag tegen FC Utrecht (1-3) van zich afspeelt. Vitesse bereikte wel de volgende ronde door een 7-2 zege te boeken op de amateurs van ASV De Dijk. De Arnhemmers kwamen echter niet helemaal ongeschonden uit de strijd.

"Er zijn wat pijntjes. Sheran Yeini was al een vraagteken door een rugblessure en is dat nog steeds. Daarbij heeft Kelvin Leerdam tegen ASV De Dijk een tik gekregen en is een vraagteken voor zondag. Na zijn schorsing keert Arnold Kruiswijk weer terug in de basis. De rest van de opstelling blijft in principe ongewijzigd, buiten de spelers met klachten waar we als staf nog naar moeten kijken", aldus Henk Fraser vrijdag tijdens het persmoment.

Fraser verwacht dat Vitesse en Twente aan elkaar gewaagd zijn. "Wij willen graag het spel maken en je ziet dat zij in de omschakeling kwaliteit hebben. Twente is echt een team en hebben het vertrek van Hakim Ziyech goed op kunnen vangen. Kijk bijvoorbeeld naar Enes Ünal. Dat is knap."

Mokotjo

Bij FC Twente is Kamohelo Mokotjo nog een twijfelgeval. De middenvelder is nog altijd niet volledig hersteld van een liesblessure. "We zullen deze twee dagen moeten bekijken hoe zijn herstel verloopt en of hij beschikbaar is zondag", aldus Hake, die hoopt dat zijn ploeg de knop snel om kan zetten na de bekernederlaag. "De voorbereiding is korter dan normaal, maar het is wel fijn dat je de nederlaag direct weer van je af kunt spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen