Twente mist Mokotjo, Tighadouini start bij Vitesse

25 september 2016, 13:39

FC Twente en Vitesse, respectievelijk de nummers tien en zes van de Eredivisie, maken zich op voor hun zevende wedstrijd van de competitie. De onderlinge krachtmeting wordt om 14.30 uur afgetrapt in De Grolsch Veste, waar Jeroen Manschot de scheidsrechter is.

Aan de zijde van Twente was Kamohelo Mokotjo een vraagteken wegens een liesblessure. De Zuid-Afrikaan heeft het treffen met Vitesse niet gered, waardoor Jelle van der Heyden, Fredrik Jensen en Mateusz Klich het middenveld van de thuisploeg vormen. Hidde ter Avest wordt ten opzichte van het midweekse bekerduel met FC Utrecht (1-3 verlies) vervangen door Jeroen van der Lely.

Vitesse-coach Henk Fraser liet op voorhand weten dat hij er nog niet helemaal uit was wie er in de voorhoede zou gaan spelen. De oefenmeester heeft gekozen voor Adnane Tighadouini, Ricky van Wolfswinkel en Milot Rashica. Dat houdt in dat Nathan op de reservebank begint, wat in de bekerwedstrijd tegen De Dijk (2-7 winst) ook al het geval was. Sheran Yeini en Kelvin Leerdam waren vraagtekens. Yeini is er niet bij, maar Leerdam kan wel starten. Arnold Kruiswijk keert na zijn schorsing weer terug in de basis.

Opstellingen

FC Twente: Marsman; Van der Lely, Bijen, Thesker, Trajkovski; Van der Heyden, Jensen, Klich; Yeboah, Unal, Celina.

Vitesse: Room; Leerdam, Van der Werff, Kashia, Kruiswijk; Foor, Baker, Nakamba; Tighadouini, Van Wolfswinkel, Rashica.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen