Over reling gegooide man zelf ook opgepakt door politie

3 oktober 2016, 12:54

De supporter van Feyenoord die zondagmiddag door fans van Willem II over de reling gegooid werd, is zelf ook opgepakt door de politie. Na afloop van de wedstrijd in het Koning Willem II Stadion werd hij in het centrum van Tilburg aangehouden met vier andere supporters van Feyenoord. De reden: ze weigerden te vertrekken, toen de politie dat aan ze vroeg.

Na een doelpunt van Feyenoord in Tilburg stond er een handvol Feyenoord-supporters te juichen in het vak met thuisfans, wat een aantal Willem II-fans niet konden verdragen. Ze sprintten naar de juichende supporters toe om met ze te knokken. In het geweld werd dus een supporter van Feyenoord over de reling gegooid, iets wat op bovenstaande foto te zien is.

Willem II heeft inmiddels 'een kleine tien' raddraaiers herkend en gaat stadionverboden uitdelen aan de agressievelingen. Er werden al twee mensen opgepakt in het stadion. De Tilburgse club wil hard optreden, zo benadrukt algemeen directeur Berry van Gool bij Omroep Brabant. "Je wil zulke mafkezen niet in je stadion hebben. De mensen die zijn geïdentificeerd, zijn bij ons met naam en adres bekend."

Van Gool gaat vandaag (maandag) met de politie praten over de onrust in het stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen