Ünal blij met Twente: "Al mijn verwachtingen zijn uitgekomen"

5 oktober 2016, 07:58

Enes Ünal vertrok al op achttienjarige leeftijd van Buraspor naar Manchester City. De aanvaller werd al uitgeleend aan RC Genk en NAC Breda en is nu met FC Twente aan zijn derde tijdelijke club toe. België was geen groot succes, maar in Nederland heeft hij laten zien over uitstekende kwaliteiten te beschikken.

Na zijn verhuurperiode aan NAC was Ünal direct enthousiast toen FC Twente zich meldde. "Al mijn verwachtingen tot nu toe zijn uitkomen", vertelt de Turkse aanvaller aan Voetbal International. "Wat me aanspreekt is dat we geen oude, cynische spelers hebben die continu de jonge jongens aan het uitschelden zijn."

In dienst van FC Twente maakte Ünal inmiddels zes goals in evenzoveel wedstrijden. "Het herinnert met aan een belofte die ik heb gedaan aan Peter Maes, de trainer van Genk die dacht dat ik het de eerstkomende jaren niet zou redden. Ik stuur je wel een paar kaartjes als ik succesvol ben, zei ik. Ik denk dat de tijd daar nu wel voor aangebroken is en Ajax-thuis is een mooie wedstrijd daarvoor."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen