Willem II schrapt autocombi uit veiligheidsoverwegingen

5 oktober 2016, 22:25

Supporters van Willem II hadden aanvankelijk de mogelijkheid om op zaterdag 15 oktober met een autocombi naar de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam af te reizen, maar deze mogelijkheid is geschrapt. De Tilburgse eredivisionist heeft de autocombi geschrapt en heeft een busreis organiseerd.

"Uit veiligheidsoverwegingen is ervoor gekozen om de autocombi naar Sparta Rotterdam niet door te laten gaan. Alle supporters die in bezit zijn van een autokaart, krijgen het geld terug", meldt Willem II op haar officiële website.

Hoogstwaarschijnlijk heeft de maatregel te maken met de ongeregeldheden die afgelopen zondag tijdens Willem II-Feyenoord (0-2) plaatsvonden. Toen een handvol Feyenoord-fans in het thuisvak aan het juichen waren na een doelpunten, zocht een aantal supporters van de Tricolores de confrontatie met de Feyenoord-aanhangers op. Er werden rake klappen uitgedeeld en er viel zelfs een man over de reling heen. Wellicht heeft Willem II de autocombi geannuleerd, omdat er een kans is dat Feyenoord-supporters uit zijn op wraak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen