Bedrag voor Ramselaar kan oplopen tot 7,5 miljoen

12 oktober 2016, 09:11

FC Utrecht schat in dat het 6,5 tot 7,5 miljoen over zal houden aan de transfer van Bart Ramselaar naar PSV. Dat heeft algemeen directeur Wilco van Schaik dinsdagavond kenbaar gemaakt tijdens een supportersavond van de club uit de Domstad.

"PSV wil het bedrag bewust laag houden in de media. Maar we hebben 4,75 miljoen euro ontvangen", zo citeert het Algemeen Dagblad Van Schaik. "Op termijn kunnen we nog de revenuen plukken van de voorwaarden die aan de deal gekoppeld zijn. Negen ton aan bonussen plus een doorverkooppercentage van tien procent. We verwachten op 6,5 à 7,5 miljoen uit te komen, precies de prijs die we wilden. Natuurlijk hangt het af van de wijze waarop Bart zich in Eindhoven ontwikkelt, maar daar hebben we geen enkele twijfel over als je ziet hoe makkelijk hij nu aanhaakt op een hoger podium", geeft de Utrecht-directeur aan.

Utrecht heeft een poging gedaan om Ramselaar, op huurbasis, nog een jaar in Stadion Galgenwaard te houden. Dat was echter geen optie. "Bart zelf wilde perse meteen naar PSV", aldus Van Schaik.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen