Willem II neemt maatregelen na rellen in duel met Feyenoord

12 oktober 2016, 18:59

Willem II neemt extra veiligheidsmaatregelen na de rellen die plaatsvonden op de tribune tijdens het duel met Feyenoord begin deze maand. De club gaat meer beveiligers inzetten tijdens wedstrijden met de traditionele top drie en ook wordt voor alle thuiswedstrijden een geregistreerde kaartverkoop ingevoerd.

Algemeen directeur Berry van Gool laat via de clubkanalen weten dat er daarnaast meer camera's in het Koning Willem II stadion worden geplaatst en dat beveiligers de opdracht hebben gekregen om nog actiever met meldingen van ongepast gedrag om te gaan. De relschoppers van wie de identiteit is achterhaald krijgen een stadionverbod en sommigen worden zelfs strafrechtelijk vervolgd.

Van Gool laat weten het te betreuren dat er veel kinderen getuige zijn geweest van de ongeregeldheden. Tijdens het thuisduel met FC Groningen wordt voor hen een bijeenkomst georganiseerd en daarnaast krijgen alle kinderen tot en met twaalf jaar gratis toegang tot de wedstrijd.

Tijdens het duel tussen Willem II en Feyenoord gingen enkele supporters op de tribune met elkaar op de vuist. Scheidsrechter Dennis Higler besloot daarop de wedstrijd voor enige tijd te staken. Inmiddels zijn de meeste daders achterhaald en hebben deze een stadionverbod gekregen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen