Willem II laat historische Sparta-shirts links liggen

14 oktober 2016, 12:29

Het was een mooi plan, maar het uitvoeren blijkt niet mogelijk. Sparta Rotterdam viert dit weekend de honderdste verjaardag van Het Kasteel en wilde die gelegenheid opluisteren met een speciale actie. De club wilde dat zowel Sparta als tegenstander Willem II speciale retroshirts zou gaan dragen tijdens het duel op zaterdagavond, maar de spelers van de Tilburgers willen niet meewerken.

Het was de bedoeling dat Willem II in blauw-gele shirts zou spelen, die ter viering van het honderdjarig bestaan van Het Kasteel speciaal waren gemaakt. De Tilburgers zijn echter niet van plan om de retroteshirts te dragen, zo bevestigt een woordvoerder aan FOX Sports. Dit omdat het materiaal niet prettig zou zijn om te voetballen. "De andere shirts waren van katoen. Dat is nadelig. Een aantal spelers heeft de shirts aangehad. Als zij zich daar niet prettig in voelen en de voorkeur geven voor het materiaal dat zij gewend zijn, dan wordt die wens gehonoreerd."

Op die manier helpt Willem II dus een mooi plan van Sparta om zeep. "We begrijpen die gedachte. Maar het eigen belang gaat boven dat van anderen. De spelers moeten natuurlijk letterlijk en figuurlijk goed in hun vel zitten." Willem II draagt de tricots wel tijdens de warming-up en de opkomst. De spelers van Sparta hullen zich tijdens de eredivisiewedstrijd wel in de speciale rode retroshirts.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen