Stegeman mist nog kwartet spelers in Eindhoven

14 oktober 2016, 14:52

Heracles Almelo krijgt zaterdagavond de taak om PSV het leven zuur te maken in het Philips Stadion, waar om 19.45 uur afgetrapt wordt en scheidsrechter Bas Nijhuis de leiding heeft. In de pittige uitwedstrijd kan coach John Stegeman nog niet beschikken over een viertal spelers.

Mark-Jan Fledderus (knie), Ramon Zomer (knie), Dario Vujicevic (overbelasting buikspier) en Robin Gosens (nog niet wedstrijdfit) zijn er nog niet bij aan de zijde van de Heraclieden. Gosens en Vujicevic hervatten zondag de groepstraining, Fledderus en Zomer zullen nog langer absent zijn.

"We hebben een bepaalde lijn ingezet die we stap voor stap verbeteren. We gaan onze huid zo duur mogelijk verkopen, en dat doen we op onze eigen manier. Natuurlijk beschikt PSV over heel veel kwaliteit, maar we passen ons niet aan", zegt trainer Stegeman op de clubwebsite over de wedstrijd tegen PSV.

Heracles verloor vorig seizoen met 2-0 in Eindhoven, maar wist in het eigen Polman Stadion wel met 2-1 te winnen van de uiteindelijke kampioen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen