Hake niet tevreden: "Hebben het in de eerste helft laten liggen"

16 oktober 2016, 16:00

René Hake was na afloop van het het duel van FC Twente met PEC Zwolle zwaar teleurgesteld. De trainer stelde dat de voorsprong nooit zo laat in de tweede helft nog weggegeven had mogen worden. Daarnaast had zijn ploeg de wedstrijd eerder moeten beslissen.

"Dat de 2-2 nog valt had nooit mogen gebeuren. Zeker niet als je zo'n overwicht hebt als wij hadden", aldus Hake in gesprek met de NOS. "Als iemand zo vrij kan schieten vanaf twintig meter dan ben je gewoon niet goed georganiseerd. Maar als je verder terugkijkt dan denk ik dat we het in de eerste helft al hebben laten liggen."

"De tweede helft speelden we met veel meer dynamiek en tempo. In de eerste helft leden we te veel balverlies en gaven we onnodig vrije trappen weg. Daarnaast werd er wel erg vaak gefloten door de scheidsrechter", vervolgt Hake, die de jeugdigheid van zijn ploeg niet als excuus wil gebruiken. "De wisselvalligheid is iets wat ik eruit wil hebben, hoe jong een ploeg ook is dat kun je nooit accepteren. Of je nou twintig of 31 bent het gaat erom dat je een voorsprong niet uit handen geeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen