De Jong baalt: "We waren de hele wedstrijd niet goed"

25 oktober 2016, 23:15

Luuk de Jong baalde dinsdagavond flink van de uitschakeling in de tweede ronde van de KNVB Beker. PSV ging met 3-1 onderuit tegen Sparta Rotterdam. De Eindhovenaren maakten eigenlijk geen enkel moment aanspraak op een resultaat.

"Het was niet goed genoeg vandaag (dinsdag, red.)", vertelt de spits in gesprek met FOX Sports. "Sparta stond heel compact en daar zijn we bijna niet doorheen gekomen, ook via de zijkanten niet. Dan moet je het omzetten en alsnog doordrukken, maar we waren de hele wedstrijd niet goed. We leden veel balverlies. Dan verdien je het ook niet om te winnen."

De Jong weerspreekt de gedachte dat PSV de beker minder serieus nam. "Het interesseert ons zeker wel, de beker. Wij willen die ook heel graag winnen. Je voelt nu gewoon heel grote teleurstelling. Dit doet gewoon pijn. Het zijn prijzen die je op een vrij snelle manier kan pakken. Maar ik moet ook zeggen dat Sparta het goed gedaan heeft."

"Of ik boos of teleurgesteld ben? Teleurgesteld vooral. Ik heb een hekel aan verliezen. De manier waarop dat gebeurt is niet zoals bij PSV hoort."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen