Twente vindt in Schüpmann nieuwe hoofd scouting

27 oktober 2016, 09:30

FC Twente wil haar scoutingsapparaat professionaliseren en heeft in het kader hiervan een nieuwe hoofd scouting aangesteld. Carsten Schüpmann gaat deze functie bekleden in De Grolsch Veste. Dat heeft technisch en commercieel Directeur Jan van Halst bevestigd op de clubwebsite.

"Een van de speerpunten binnen onze Beleidsvisie is het weer opzetten van een professioneel scoutingsapparaat. Daar zijn we nu druk mee bezig. Duidelijk is al wel dat dit gaat gebeuren onder aansturing van Carsten Schüpmann", aldus Van Halst. De nieuwe hoofd scouting is sinds 2010 bij Twente betrokken als videoanalist en scout.

Twente is achter de schermen druk bezig om de jaarcijfers van het seizoen 2015/2016 en de prognose voor het seizoen 2016/2017 af te ronden en streeft ernaar om na november overgeheveld te worden naar categorie 2. De Tukkers hopen in december een nieuwe financieel en operationeel Directeur te kunnen presenteren.

Het is ook duidelijk geworden dat Twente in de winterstop op trainingskamp zal gaan naar het Spaanse San Pedro del Pinatar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen