FC Barcelona klaagt bondsvoorzitter aan bij CAS

27 oktober 2016, 18:52

Het laatste woord over het flesjesincident is nog altijd niet gezegd. FC Barcelona heeft besloten om naar het internationaal sporttribunaal CAS te stappen, vanwege uitspraken van bondsvoorzitter Javier Tebas. Hij bagatelliseerde het incident van afgelopen weekend en vindt dat Barcelona zich niet aan moet stellen. Dat is bij de club echter compleet in het verkeerde keelgat geschoten.

"Zijn uitspraken zijn ongepast voor een bestuurder. De club legt de zaak neer bij het CAS, zodat zij kunnen beoordelen of er maatregelen moeten worden genomen. Wij willen dat een zaak als deze op de juiste manier wordt beoordeeld", reageert voorzitter Josep Maria Bartomeu op de website van Barcelona.

Barcelona won afgelopen weekend met 2-3 bij Valencia. Nadat Lionel Messi in de slotminuten de winnende goal had gescoord, werd er vanuit het publiek een flesje richting de spelers gegooid. "Het leek wel een bowlingwedstrijd", zei Tebas over de manier waarop de spelers reageerden. "Miljoenen kinderen hebben het gezien. Als mijn kinderen mij iets zouden zien veinzen, dan zou ik me daarvoor diep schamen", zei de voorzitter, die vond dat de spelers een reactie van de fans uitlokten. "Van dit soort gedrag moeten we echt af."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen