Berghuis wordt al tijdje gehinderd door ribklachten

28 oktober 2016, 07:50

In tegenstelling tot de verwachtingen stond Steven Berghuis afgelopen woensdag niet in de basisopstelling van Feyenoord in de met 4-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen Excelsior. Naar nu blijkt kampt de huurling van Watford al een tijdje met ribklachten.

"Ik heb wat last van gekneusde ribben en het wou maar niet weggaan. Die kwetsuur liep ik al op uit bij PSV (op 18 september, red.) na een beuk van Jetro Willems", maakt Berghuis duidelijk in gesprek met De Telegraaf. Wel kwam hij tegen Excelsior nog als invaller binnen de lijnen. "De trainer gaf aan dat hij wilde dat ik erbij bleef voor wanneer het nodig kon zijn voor het team. Als het nodig is wil ik er ook zijn voor Feyenoord. Dat lukte tegen NEC en bij vlagen ook tegen Ajax. Om er helemaal 'uit' te blijven was geen optie, omdat je dan weer achterop en uit je ritme raakt."

De Watford-huurling ontbrak in de vorige interlandperiode door de fysieke klachten in de selectie van het Nederlands elftal en is ditmaal ook (nog) niet gekozen in de voorselectie voor de interlands tegen België en Luxemburg. Toch is de vleugelaanvaller helemaal speelklaar voor de eredivisiewedstrijd tegen sc Heerenveen van komende zondag, wat een strijd tussen de nummers één en drie van de ranglijst is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen