Speciaal duel voor Van de Looi, FC Groningen zonder Idrissi

28 oktober 2016, 16:31

Voor Erwin van de Looi betekent het treffen met FC Groningen de eerste wedstrijd tegen zijn oude club. De trainer erkent dat er daardoor extra druk op het duel zit. Groningen-trainer Ernest Faber hoopt dat zijn ploeg de bekernederlaag tegen FC Utrecht van zich af kan spelen.

"Ik kan niet ontkennen dat deze wedstrijd voor mij toch een beetje anders aanvoelt dan andere wedstrijden. Ik heb daar lang gezeten en ken natuurlijk nog veel mensen binnen de club", aldus Van de Looi tijdens de persconferentie van vrijdag. "Maar voor mij geldt morgen maar één ding, en dat is winnen met Willem II. Wanneer we het spel van Sparta-uit en de inzet van Utrecht-thuis kunnen combineren tegen Groningen, dan komen we een heel eind."

FC Groningen

Ook Faber hoopt zaterdag op drie punten. "We spelen voor de winst, we moeten punten pakken om onderin weg te komen en als je de weg naar boven wil inslaan, moet je ook winnen. Ik vind dat je altijd moet spelen om de winst, het moet een gedachtegang zijn bij de spelers, dan heb je meer kans op een goed resultaat", aldus de trainer.

FC Groningen moet het in Tilburg stellen zonder Oussama Idrissi, die tijdens de training van donderdag een voetblessure opliep. Jason Davidson is daarentegen weer hersteld van zijn enkelblessure en zit weer bij de selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen