Hake: "We domineerden, maar waren niet gevaarlijker"

28 oktober 2016, 23:26

René Hake zag FC Twente tegen Roda JC de gehele wedstrijd domineren, maar gescoord werd er niet in de Grolsch Veste. De trainer is van mening dat zijn ploeg vooral aanvallend een stuk beter had gekund. Het ontbrak Twente volgens hem namelijk in de afwerking.

"Er hadden vandaag heel veel dingen beter gekund", begint Hake in gesprek met FOX Sports. "Het veldspel en het baltempo van achteruit. Roda JC speelt heel compact en als wij daar in de eindfase met snelle combinaties doorheen willen komen moeten we wel zorgen dat het nauwkeurig gaat. Bij het afwerken stonden we te dicht op de keeper, die kon alles makkelijk tegenhouden."

"We kregen vandaag heel weinig ruimtes", vervolgt Hake. "Maar de ruimte die er lag hadden we beter kunnen benutten. We hebben gedomineerd, maar dat betekent niet dat je dan ook gevaarlijker bent. Ik denk dat we in andere wedstrijden dit seizoen gevaarlijker waren. Ons positiespel was wel in orde. Roda heeft een aantal countermogelijkheden gehad, maar we hebben geen grote kansen weggegeven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen