Petrovic begrijpt gefluit, Willem II hoopt sprong te maken

4 november 2016, 16:20

Met drie overwinningen in drie wedstrijden begon ADO Den Haag uitstekend aan het nieuwe seizoen, maar in de laatste acht duels pakte de club nog maar twee punten. Zaterdag speelt de Residentieclub in het eigen Kyocera Stadion tegen Willem II, dat één punt minder heeft. ADO-coach Zeljko Petrovic eist vooral een goede instelling van zijn spelers.

Petrovic kijkt niet meer naar namen

"Ik wil tegen Willem II een ander ADO Den Haag zien. Sommige jongens hebben een houding alsof ze niet willen winnen. Dat is vervelend. We moeten dreigender zijn, meer voorzetten geven en meer kansen creëren. Dan kom je wel in de wedstrijd. Maar ik houd vertrouwen in de selectie", aldus Petrovic, die nog niet weet of hij weer kan beschikken over Gervane Kastaneer en Ruben Schaken.

Vd Looi: "Bij ADO staat er hoop druk op"

"Bij ADO staat er een hoop spanning en druk op", weet ook Van de Looi. "Ze hebben een aantal ongelukkige wedstrijden achter de rug. Wanneer het thuispubliek er vol achter staat kan dat wel eens lijden tot vechtvoetbal. Ze beschikken over een sterke spits met snelle buitenspelers. We zullen achterin goed georganiseerd moeten staan. Wanneer we volwassen en goed genoeg zijn kunnen we een sprong op de ranglijst maken." Branco van den Boomen, Dico Koppers, Fran Sol en Guus Joppen ontbreken bij Willem II tegen ADO.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen