Hake heeft 'dubbel gevoel' na gelijkspel tegen PSV

5 november 2016, 23:03

René Hake, de coach van FC Twente, heeft een dubbel gevoel overgehouden aan de uitwedstrijd tegen PSV. De oefenmeester zag zijn elftal in Eindhoven een goede eerste helft spelen, maar baalde van de slordigheden in het uitspelen van de mogelijkheden. Het werd 1-1 in het Philips Stadion.

"Hier staat een trainer met een dubbel gevoel", reageert Hake op de officiële website van FC Twente. "Dat heeft te maken met onze manier van spelen. FC Twente heeft zich vandaag goed gepresenteerd. Zeker de eerste helft hebben we goed gespeeld, gedomineerd en veel momenten afgedwongen om kansen te creëren en tot scoren te komen. Daar hebben we te weinig uitgehaald."

"Vlak na rust valt het doelpunt uiteindelijk wel. Een fout van onze keeper zorgde voor de 1-1. Uiteindelijk moet ik ook bekennen dat we een paar keer goed zijn weggekomen in de tweede helft. PSV kreeg meerdere kansen om te scoren", weet Hake. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld, vanuit een goede organisatie en met een beetje meer lef en durf hadden het ook drie punten kunnen zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen