Jong Oranje speelt gelijk tegen Portugal ondanks goal Zivkovic

15 november 2016, 20:28

Jong Oranje is er niet in geslaagd om dinsdagavond te winnen van de leeftijdsgenoten van Portugal. Op De Vijverberg bleven de beloften steken op een 1-1 gelijkspel. Richairo Zivkovic maakte vanaf de strafschopstip de enige Nederlandse treffer van de avond.

De eerste grote kans voor Jong Oranje was voor Zivkovic, maar de FC Utrecht-aanvaller had het vizier nog niet op scherp staan. Iuri Medeiros had dat wel en bracht de Portugezen tegen de verhoudingen in op voorsprong. De aanvaller van Boavista FC schoot na een halfuur spelen een vrije trap langs de muur. Twee debutanten zorgden er al snel voor dat de stand gelijk werd getrokken. Thomas Ouwejan werd neergelegd in het strafschopgebied, waarna Zivkovic vanaf elf meter de bal tegen de touwen schoot.

In de tweede helft viel er een stuk minder te beleven. Wel liet Art Langeler nog wat andere spelers hun debuut maken voor Jong Oranje. In de slotfase leek Portugal de langste adem te hebben. Doelman Hidde Jurjus stond echter zijn mannetje en voorkwam tot twee keer toe een treffer van de bezoekers. Aan de andere kant kopte in de blessuretijd de ingevallen Vincent Vermeij nog over.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen