Zoet baalt van glijpartij: "Dat was helemaal kloten"

23 november 2016, 23:42

PSV weerde zich woensdagavond kranig in de zware uitwedstrijd tegen Atlético Madrid, maar tot een goed resultaat leidde het niet. De Eindhovenaren gingen door doelpunten van Kevin Gameiro en Antoine Griezmann met 2-0 onderuit in het Estadio Vicente Calderón. Jeroen Zoet gleed weg bij de tweede treffer en baalt daar stevig van.

Zoet moest twee keer vissen in de sfeervolle Madrileense voetbaltempel. "Als keeper is het altijd balen als je een tegentreffer krijgt. Bij de eerste goal ging de bal via de binnenkant van de paal in de verre hoek. Dat was een vrije schietkans. Bij het tweede doelpunt gleed ik weg. Dat was helemaal kloten", bromt Zoet in gesprek met Veronica.

Toch was het voetballend niet onaardig wat PSV in Madrid liet zien, vindt Zoet. "We begonnen niet goed en werden wat teruggedrongen. Daarna vonden we wel steeds vaker de voetballende oplossing en konden we meer van ons spel laten zien. Dat moet doen wel resulteren in goals. Helaas is dat niet gelukt. We hadden wat mogelijkheden, maar de bal ging er niet in. Balen", aldus Zoet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen