Liverpool wint moeizaam, legendarische 5-4 zege Swansea

26 november 2016, 18:11   Bijgewerkt: 26 november 2016, 19:18

Het is Liverpool gelukt om weer aan kop te komen in de Premier League. Tegen Sunderland ging het uiterst moeizaam, maar twee late doelpunten volstonden voor een 2-0 overwinning. Daardoor staat Liverpool in punten gelijk met Manchester City, terwijl Chelsea vanavond nog langszij kan komen. Ondertussen werkten Swansea City en Crystal Palace een onvoorstelbare triller af, die uiteindelijk met 5-4 werd gewonnen door de thuisploeg.

Leicester City verloor de laatste twee wedstrijden in de competitie, maar plaatste zich deze week al wel voor de volgende ronde van de Champions League. Dat het contrast tussen de ploeg in de CL en in de competitie groot is, bleek zaterdag maar weer. Tegen promovendus Middlesbrough leek het met 1-2 te gaan verliezen, maar een late strafschop bood soelaas voor de thuisploeg. Marten de Roon haalde Wes Morgan neer en de penalty werd daarna benut door Islam Slimani: 2-2. Alvaro Negredo had daarvoor twee keer gescoord voor de promovendus, Riyad Mahrez benutte eerder in de wedstrijd al een strafschop namens de kampioen.

Hull City wilde vandaag de laatste plaatsen verlaten, maar kwam tegen het goed draaiende West Bromwich Albion niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Gareth McAuley (WBA) en Michael Dawson (Hull) namen de doelpunten voor hun rekening.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen