Mourinho: "Dit zijn niet de resultaten die we verdienen"

4 december 2016, 22:10

Manchester United wil onder José Mourinho maar niet loskomen. De formatie van de Portugees verloor dit weekend andermaal twee punten. Op bezoek bij Everton werd er 1-1 gespeeld, al was dat volgens de manager geen goede afspiegeling van de wedstrijd.

"We waren met afstand de betere ploeg, maar we hebben het nagelaten om te winnen", vertelt hij aan Sky Sports. "We speelden heel goed, ondanks dat het een lastig duel was en we hadden zat kansen om de 2-0 te maken en raakten zelfs de paal. Daarna maakten zij wel de 1-1 in de slotfase."

Inmiddels heeft Manchester United zes van de veertien wedstrijden in de Premier League gelijkgespeeld. "Ik maak me zorgen, omdat we niet de resultaten behalen die we verdienen. De plek waarop we staan (zesde, red.) staat niet in verhouding met dat wat we hebben laten zien."

Mourinho is verder vooral pissig op de media. "Als mijn ploeg een wedstrijd wint met een afwachtende speelstijl, dan gaat het om de speelstijl en niet om de resultaat. Als andere ploegen in de Premier League resultaten halen met defensief countervoetbal, dan is dat fenomenaal. Als wij goed spelen, is dat voor jullie een stuk minder belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen