Ajax vindt extra maatregelen voor Standard-uit onnodig

5 december 2016, 11:21

Ondanks dat de thuiswedstrijd met Standard Luik eerder dit seizoen ongeregeldheden opleverde, is Ajax niet van plan om extra maatregelen te treffen voor het uitduel, dat aanstaande donderdag plaatsvindt. De laatste groepswedstrijd van de poulefase in de Europa League staat op het programma en waar Ajax al zeker is van plaatsing voor de knockout-fase, moet haar Belgische tegenstander vrezen voor uitschakeling. Het staat gelijk in punten met Celta de Vigo, dat mag aantreden tegen het zwakkere Panathinaikos.

Dit weekend ging het nog mis bij Standard: de uitwedstrijd tegen Charleroi moest kort voor het laatste fluitsignaal stil worden gelegd, doordat fans van les Rouches bier, aanstekers en sleutelhangers het veld op gooiden. De NOS meldt maandagochtend dat Ajax het ondanks de gebeurtenissen van dit weekeinde onnodig vindt om stappen te ondernemen. 

Tijdens de heenwedstrijd in de Amsterdam ArenA moest een vak vol kinderen worden ontruimd, omdat Standard-fans brandende fakkels richting de kleintjes gooiden. Voor en na de wedstrijd was het onrustig in Amsterdam: de politie hield in totaal acht supporters aan, omdat deze met flessen en vuurwerk naar de politie hadden gegooid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen