Ajax moet Cerny waarschijnlijk missen in Luik

8 december 2016, 13:10

Ajax kan donderdagavond tegen Standard Luik waarschijnlijk niet beschikken over Václav Cerny. De vleugelspeler zit bij de wedstrijdselectie, maar heeft woensdagavond op de laatste voorbereidende training toch een kwetsuur opgelopen, zo meldt De Telegraaf

Het is een vieze tegenvaller voor de Tsjech, die afgelopen zondag eindelijk weer eens in de basis mocht beginnen bij Ajax vanwege de absentie van Bertrand Traoré. Ook voor het Europea League-duel in Wallonië werd hij aan de aftrap verwacht.

De blessure van Cerny betekent waarschijnlijk dat Amin Younes gewoon zal spelen. Het plan was om de linksbuiten rust te geven, maar dat lijkt er nu niet in te zitten. In de voorhoede zal hij dan waarschijnlijk vergezeld worden door Anwar el Ghazi en Mateo Cassierra.

Cerny speelde dit seizoen tot dusver zeven wedstrijden in het eerste. Daarin maakte hij een goal en gaf hij twee assists (allemaal in de KNVB-beker). In de Jupiler League voor Jong Ajax wist hij al acht keer het net te vinden en was hij zesmaal aangever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen