Toornstra over positie: "Ik durf het echt niet te zeggen"

13 december 2016, 18:23

Op bezoek bij AZ speelde Feyenoord misschien wel haar beste wedstrijd van het seizoen. Dit terwijl Jens Toornstra in plaats van aanvoerder Dirk Kuyt kort achter de spits speelde. Of hij woensdag in de KNVB-beker tegen ADO Den Haag weer op die plek plaats zal moeten nemen of dat hij terugkeert op de flank, dat weet hij nog niet. 

"Het zou zomaar bij het oude kunnen blijven. Maar het kan ook veranderen. Ik durf het echt niet te zeggen", vertelt de Feyenoorder aan RTV Rijnmond. "Woensdag is weer een andere wedstrijd, een thuiswedstrijd, een bekerwedstrijd. Dus het is moeilijk te vergelijken. We gaan het zien."

"De beker is een heel mooie prijs", zo blikt Toornstra verder vooruit. "Dat hebben we vorig jaar gezien toen we op de Coolsingel stonden. Natuurlijk wil je super graag de landstitel winnen. Maar ze zeggen altijd dat de beker de kortste weg is naar Europees voetbal. Dus het is zeker geen bijzaak voor ons."

Toornstra speelt tegen de club waar hij zijn profdebuut maakte, maar toch voelt het voor hem niet als een heel speciaal duel. "Ik denk dat het bij Eljero Elia wat dieper zit. Ik ben wel heel trots dat ik bij ADO heb gespeeld. Ik ken nog een aantal jongens in de staf en de selectie. Het is altijd leuk om tegen ex-collega's te spelen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen