Elia: "Willen titel pakken, daar lopen we niet voor weg"

14 december 2016, 08:11

Het doel van Feyenoord dit seizoen is duidelijk: de landstitel pakken in de Eredivisie. Volgens Eljero Elia zijn alle spelers van de koploper bezig om dat doel te realiseren en is het geloof aanwezig in Rotterdam-Zuid.

De buitenspeler is zeer tevreden over zijn team. "Weet je wat belangrijk is? Dat wij in de kleedkamer weten dat we een geweldige groep spelers hebben. Echt, dat gevoel hadden we zelfs in die periode dat we zeven keer achter elkaar verloren", vertelt hij in Telesport. "In die periode baalden we van de resultaten, maar onderling zat het gewoon goed. En de band met de coach was ook goed. We bleven derde en we wonnen daarna de beker. Een bewijs dat het goed zat en nog zit."

Elia denkt dat Feyenoord de felbegeerde titel kan gaan pakken. "Dit is gewoon een goede groep die in een concurrentiestrijd met Ajax is gewikkeld en zelf kampioen wil worden. Dat spreken we uit en daar lopen we dus niet voor weg. Maar we wanen ons nog lang niet kampioen. Dat is een heel verschil. We weten dat we nog heel veel moeten doen om dat te bereiken."

Afgelopen weekend won Feyenoord met 0-4 bij AZ, zonder Dirk Kuyt. De aanvoerder zat de hele wedstrijd op de bank. "Tegen AZ was het elftal van Feyenoord scherper en agressiever dan tegen Fenerbahçe. En nee, dat had niets met de andere invulling op het middenveld te maken. Mét Dirk zouden we ook met 4-0 hebben gewonnen. Sterker, ik denk dat de zege nóg groter zou zijn geweest, want Dirk heeft al anderhalf jaar lang bij Feyenoord heel veel scorend vermogen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen