Kuyt: "Stak veel energie in Feyenoord en kreeg niks terug"

28 december 2016, 13:48

Feyenoord sluit het jaar 2016 af als winterkampioen in de Eredivisie. Een knappe prestatie want de club heeft van ver moeten komen, zo weet Dirk Kuyt. De aanvoerder blikt terug op de dramatische reeks nederlagen van afgelopen seizoen en weet ook nu nog niet waar dat aan lag.

Volgens de clubleiding ontstond er onrust nadat Lex Immers en Colin Kazim-Richards in de winterstop werden verkocht. Daar is Kuyt het echter niet mee eens. "Lex was een belangrijke speler in de kleedkamer. Toen hij en Colin weg waren, veranderde de hiërarchie. Maar je hoort mij niet zeggen dat hun vertrek de aanleiding was voor een reeks met zo veel nederlagen. Dat zeker niet", aldus Kuyt in het Algemeen Dagblad.

De routinier vond het vooral pijnlijk dat niets de situatie beter maakte en dat er veel werd geprobeerd, maar het resultaat er niet was. "Ik stak zo veel energie en tijd in Feyenoord en dan krijg je er opeens een reeks nederlagen voor terug. Het deed pijn, vooral ook omdat ik toen niet wist hoe het kwam dat wij zo veel wedstrijden verloren. En dat weet ik nu eigenlijk nog steeds niet", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen