Bosz ontevreden: "Je moet ze bij de strot pakken"

15 januari 2017, 17:33

Peter Bosz zag Ajax een 1-3 overwinning boeken op PEC Zwolle. Desondanks is de trainer niet tevreden met de prestatie van zijn ploeg. Vooral in de eerste helft vond hij de Amsterdammers bijzonder slecht spelen, iets wat hij totaal niet kon begrijpen.

"Ik vond het niet best. Hoe we de wedstrijd begonnen en hoe we de hele eerste helft gespeeld hebben...', begint de trainer in gesprek met FOX Sports. "Je weet wat je hier te doen staat. Je moet vijf punten inhalen op Feyenoord en je weet vooraf dat PEC drie schorsingen heeft. Dan moet je gewoon fel beginnen en de tegenstander bij de strot pakken, maar dat deden we totaal niet. We speelden heel slecht."

De trainer legt de oorzaak niet direct bij de spelers, maar steekt ook de hand in eigen boezem voor het gebrek aan motivatie. "Ik had de ploeg voor die tijd op scherp moeten zetten, dat is me blijkbaar niet gelukt", aldus Bosz, die het debuut van Justin Kluivert een lichtpuntje vond. "Ik vond het een goede invalbeurt. Hij is pas zeventien jaar en hij heeft laten zien over genoeg talent te beschikken, maar we moeten het rustig aan doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen