Teijsse naar VS: "Vond het mooi om een Eagle te zijn"

18 januari 2017, 15:53

Vlak na de officiële bevestiging van San Francisco Deltas heeft Kenny Teijsse op de website van Go Ahead Eagles gereageerd op zijn transfer naar de club uit de North American Soccer League (NASL). De 24-jarige verdediger kijkt ernaar uit om zijn 'American Dream' te leven.

Nadat Teijsse door FC Utrecht aan FC Oss, Helmond Sport en Sparta Rotterdam uitgeleend was, kwam hij in de zomer van 2015 bij Go Ahead terecht. Na anderhalf seizoen en vier doelpunten bij de club uit Deventer verkast hij dus naar de VS. "Ik kijk terug op een positief bewogen tijd bij Go Ahead Eagles. Het Europa League-avontuur, de dip in de Jupiler League, de promotie en nu de strijd om handhaving in de Eredivisie... In anderhalf jaar tijd is er veel gebeurd. Ik heb altijd alles gegeven en dat waar het team me nodig had. Als linksback, controlerende middenvelder of gelegenheidsspits; ik vond het gewoon echt mooi om Eagle te zijn."

"De transfer naar Amerika, naar San Francisco Deltas, betekent een nieuw avontuur voor mij", zegt Teijsse verder. Hij moet nog wel even geduld hebben, zo geeft hij aan. "Ik ben nu in afwachting van mijn werkvergunning, maar de verwachting is dat dat snel rond zal komen. San Francisco Deltas is een ambitieuze club, die ernaar streeft in de nabije toekomst de stap naar het hoogste niveau te zetten. Van dat proces maak ik graag deel uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen