Cillessen vervangt Ter Stegen tegen Real Sociedad

18 januari 2017, 17:10

Luis Enrique heeft Marc-André Ter Stegen buiten de selectie gelaten voor het bekerduel van FC Barcelona tegen Real Sociedad van aanstaande woensdag. Voor tweede doelman Jasper Cillessen is er wel plaats bij de achttien namen. Ook derde doelman Jordi Masip reist mee naar San Sebastian.

Naast Ter Stegen ontbreken ook Aleix Vidal en Mathieu in de selectie voor het duel in de Copa del Rey. "Het is de taak van de trainer om keuzes te maken en ik moet enkele spelers thuis laten, ik kan maar achttien namen selecteren", geeft Enrique als uitleg voor het ontbreken van het drietal. Door dat besluit lijkt Cillessen zeker van een basisplaats tegen Real Sociedad.

Eerder dit seizoen speelde Barcelona met 1-1 gelijk tegen Real Sociedad en dat moet beter, vindt Enrique. "In dat duel waren zij de beste ploeg en dat beeld willen we veranderen. Wij beginnen aan elke wedstrijd met de overtuiging om te winnen, beter te zijn dan de tegenstander en over negentig minuten meer te presteren, ongeacht of er nog een return op het programma staat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen