Kramer kon naar China en Europese toplanden, maar blijft

30 januari 2017, 11:20

Slechts 116 minuten kwam Michiel Kramer dit seizoen pas in actie voor Feyenoord in de Eredivisie. De 28-jarige spits moet eredivisietopscorer Nicolai Jørgensen voor zich dulden in de hiërarchie in De Kuip. Een overstap naar het buitenland diende zich aan voor de Rotterdammer, maar hij mocht niet weg van Feyenoord.

Kramer verscheen sinds 8 december niet meer binnen de lijnen in een officieel duel van Feyenoord en kreeg dit seizoen in de Eredivisie nog geen enkele basisplaats. Een transfer zou uitkomst voor hem kunnen bieden, maar Feyenoord wil de selectie absoluut intact houden. "Hij mag niet weg. Feyenoord wil de selectie bij elkaar houden", geeft Hakim Slimani, de zaakwaarnemer van Kramer, aan tegenover FCUpdate.nl.

Dat wil niet zeggen dat er geen interesse was voor Kramer. Integendeel. "Er was de afgelopen weken veel belangstelling voor hem. Vanuit China, maar ook vanuit de Europese toplanden. Toch zal hij bij Feyenoord blijven", zegt Slimani, die aangeeft de Kramer dit absoluut geen straf vindt. "Hij zit nog steeds goed bij de club. Natuurlijk hoopt hij op meer speelminuten, maar Feyenoord doet het goed en hij past zich aan."

Vorig seizoen maakte Kramer nog veertien doelpunten in dertig optredens in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen