Rafinha krijgt masker voor CL-duel, Morata wil speeltijd

13 februari 2017, 11:50

Ondanks een neusblessure kan Rafinha komende dinsdag in actie komen voor FC Barcelona, dat dan in de achtste finale van de Champions League tegenover Paris Saint-Germain staat. De speler van de Catalaanse grootmacht krijgt een masker aangemeten, zodat hij ondanks zijn kwetsuur kan opdraven.

Rafinha brak onlangs zijn neus, toen hij hard tegen ploeggenoot Marc-André ter Stegen aan knalde tijdens een wedstrijd. Het fysieke mankement weerhoudt hem dus niet langer van spelen. Naast Rafinha is ook Gerard Piqué weer van de partij. De centrumverdediger is hersteld van een lichte hamstringblessure. Arda Turan, Javier Mascherano en Aleix Vidal zijn tegen PSG niet van de partij bij Barça.

Morata

Ondertussen heeft Alvaro Morata aangegeven dat hij momenteel niet echt tevreden is over de kansen die hij krijgt bij Real Madrid. De spits maakte dit seizoen tien doelpunten met slechts dertien basisplaatsen (27 optredens in totaal). "Ik wil graag slagen bij Real Madrid en voel me hier prima, maar ik zou graag wel meer willen spelen", zegt de Spaanse spits tegen Corriere dello Sport. "Nu we weer in de Champions League actief zijn, ben ik benieuwd of ik een kans krijg van de trainer", aldus Morata.

Komende woensdag treedt Real Madrid in de Champions League in het eigen Santiago Bernabéu aan tegen Napoli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen