Spelers en directie blijven achter Luis Enrique staan

21 februari 2017, 13:47

Luis Enrique lijkt zich vooralsnog geen enkele zorgen te hoeven maken over zijn positie als trainer van FC Barcelona. Namens de spelersgroep breekt Gerard Piqué een lans voor de oefenmeester, die ook kan rekenen op de steun van de directie van de Catalaanse voetbalgrootmacht.

Piqué zegt dat de spelers 'tot aan de dood' achter Luis Enrique zullen staan. "Toen de trainer hier aan de slag ging, zaten we absoluut in de shit. Met hem hebben we vervolgens de treble gewonnen", benadrukt de centrumverdediger. "Ik zou het wel mooi vinden als iedereen even terugkijkt naar alles wat Enrique hier bereikt heeft. We staan tot aan de dood achter hem en doen er alles aan om weer in vorm te geraken."

Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu geeft aan dat Luis Enrique momenteel niet onder discussie staat. "We gaan niet met om tafel tot april en dat blijft zo. We focussen ons alleen op het voetbal. Luis Enrique is de trainer die wij willen. Hij heeft het heel goed gedaan en we zijn zeer tevreden over zijn werk. We hebben ook geen plan B. Vergeet niet dat het seizoen nog lang is en dat er nog genoeg te winnen valt", stelt Bartomeu tegen TV3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen