Van Bronckhorst: "Blij dat die doellijntechnologie hier staat"

26 februari 2017, 17:38

Giovanni van Bronckhorst was blij met de doellijntechnologie in De Kuip. Over de 2-1 van Feyenoord bestond namelijk veel discussie, maar het horloge van scheidsrechter Bas Nijhuis gaf aan dat de inzet van Jan-Arie van der Heijden wel degelijk over de lijn was geweest.

Ondanks het feit dat PSV nu elf punten goed moet maken op Feyenoord wil Van Bronckhorst nog niet zeggen dat de Eindhovenaren helemaal uitgeschakeld zijn voor de titelstrijd. "Dit is natuurlijk een heel belangrijke overwinning. Het is een groot gat, maar we kijken niet naar de concurrenten. We moeten nu gewoon zo doorgaan", zegt de trainer in gesprek met FOX Sports. "Na de eerste goal vond ik ons iets afzwakken terwijl PSV juist beter ging spelen. We werden naar achter gedrukt en als we de bal hadden, hadden we niet de rust om de juiste mensen aan te spelen."

Van Bronckhorst was blij met de veerkracht die Feyenoord toonde tegen de Eindhovenaren. "Ik heb geen moment rustig gezeten, het spel ging continu over en weer. We hadden de wedstrijd veel eerder kunnen en moeten beslissen, want nu bleef het spannend", zegt de trainer, die vindt dat er geen discussie mogelijk is over de 2-1. "Ik ben blij dat die doellijntechnologie hier staat, want anders weet ik niet of die goal was toegekend. Maar het was voor mij een zuiver doelpunt."

Jens Toornstra kreeg tegen PSV de voorkeur boven Dirk Kuyt en de aanvoerder van de Rotterdammers bleef vervolgens negentig minuten op de bank. "Ik heb niet overwogen om hem te brengen. Ik had een aantal scenario's in mijn hoofd, maar uiteindelijk moest ik Eljero Elia en Rick Karsdorp wisselen vanwege blessures", legt Van Bronckhorst uit. "Ik weet nog niet hoe het met hen gaat, dat moeten we even afwachten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen