Strafschop wordt Ajax A1 fataal in de UEFA Youth League

8 maart 2017, 17:57

Ajax is er niet in geslaagd om door te stoten naar de laatste vier van de UEFA Youth League. Op bezoek bij Real Madrid vond de A1 van Ajax haar Waterloo. De Spanjaarden waren mede dankzij een strafschop met 2-1 te sterk en gaan door naar de halve finale.

Het was al heel vroeg raak voor de Madrilenen, waar Mink Peeters overigens geen basisplek had. Zijn eerste kans had hij nog gemist, maar bij zijn tweede was het wel raak voor Dani Gómez. Het duurde even voordat Ajax ervan hersteld was van de vroege dreun, maar echt grote kansen kregen de Amsterdammers voor rust niet. 

Ook in de tweede helft waren de beste mogelijkheden voor de thuisploeg, zo raakte Alberto met een lekker schot de lat. Tegen de verhoudingen in kwam Ajax toch op gelijke hoogte. Uit een vrije trap volleerde Noa Lang op heerlijke wijze de 1-1 in de bovenhoek. Het luidde een sterke fase van de bezoekers is met kansen voor Danny Bakker en Justin Kluivert, maar Dani de Wit goede roet in het eten. Na een overduidelijke handsbal schoot Álex Martín vanaf elf meter de winnende binnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen