Scorende Zapata vindt remise het terechte resultaat

15 april 2017, 15:16   Bijgewerkt: 17 april 2017, 21:44

Cristián Zapata kan voorlopig niet meer stuk bij de supportersschare van AC Milan. De Colombiaanse verdediger scoorde zaterdag in de derby tegen Internazionale in de 97ste minuut de 2-2, door met een merkwaardige inzet de bal via de onderkant lat in het doel te werken. Zapata vindt dat Milan het punt heeft verdiend.

Milan stond bij rust met 2-0 achter en leek daardoor op weg naar een zeperd, maar kwam in de slotfase langszij. "Een gelijkspel is het terechte resultaat", zei Zapata naderhand. De verdediger is nuchter over zijn doelpunt. "Ik deed mijn best en het lukte me op de bal goed te raken. Ik ben dolblij met mijn doelpunt. Het was een intens duel, waarin beide teams goed speelde. Een remise is dus wel terecht."

Door het gelijkspel blijft Milan boven Inter op de ranglijst. De ploeg houdt ook uitzicht op Europees voetbal. "We legden ons vandaag niet neer bij een verliespartij en zijn blijven vechten. Uiteindelijk heeft dat zijn vruchten afgeworpen. Daardoor zitten we nog steeds op het goede spoor. We kunnen Europees voetbal bereiken, dat hebben we vandaag weer laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen