Younes met 'Mannschaft' naar Confederations Cup

17 mei 2017, 13:37   Bijgewerkt: 17 mei 2017, 13:45

Amin Younes heeft een mooie beloning gekregen voor de ontwikkeling die hij dit seizoen doormaakt bij Ajax. De Duitse vleugelaanvaller is door bonscoach Joachim Löw opgeroepen voor de Confederations Cup, die komende zomer in Rusland afgewerkt wordt. Traditiegetrouw vindt dat toernooi een jaar voor het WK in het land van de gastheer plaats.

Het is de eerste keer dat Younes, die seizoen goed voor drie goals in 29 eredivisieduels, een uitnodiging voor de nationale ploeg ontvangen heeft. Löw: "Hij is goed in één-tegen-één situaties en kan goed afwerken." Er moet bij gezegd worden dat de sterkhouders van Die Mannschaft ontbreken. Spelers als Manuel Neuer, Jérôme Boateng, Mats Hummels, Thomas Müller en Mesut Özil behoren niet tot het keurkorps van Löw.

Duitsland is bij de Confederations Cup ingedeeld in een poule met Australië, Chili en Kameroen. Rusland, Nieuw-Zeeland, Portugal en Mexico bevinden zich in de andere groep. Het toernooi begint op 17 juni en duurt tot 2 juli.

Selectie Duitsland voor Confederations Cup

Doel: Bernd Leno, Marc-André ter Stegen, Kevin Trapp

Verdediging: Mathias Ginter, Jonas Hector, Benjamin Henrichs, Joshua Kimmich, Skhodran Mustafi, Marvin Plattenhardt, Antonio Rüdiger, Niklas Süle

Middenveld: Julian Brandt, Emre Can, Kerem Demirbay, Diego Demme, Julian Draxler, Leon Goretzka

Aanval: Sebastian Rudy, Leroy Sané, Lars Stindl, Sandro Wagner, Timo Werner, Amin Younes

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen