'Milan in gesprek over transfer van overbodige Costa'

8 juni 2017, 13:21

Diego Costa is overbodig geraakt bij Chelsea en daar wil AC Milan van profiteren. De Italianen zijn met zaakwaarnemer Jorge Mendes in gesprek over een transfer. Voor de Champions League-finale spraken beide partijen in Cardiff met elkaar. Het onderhoud tussen Mendes en Milan-directeuren Marco Fassone en Massimiliano Mirabelli krijgt deze week een vervolg.

Sky Sports maakt meldingen van de gesprekken over Costa, die zelf liet weten dat voor hem op Stamford Bridge geen toekomst is weggelegd. Spelers uit de stal van Mendes zijn sowieso in trek bij Milan. De Rossoneri azen ook op  Andre Silva (FC Porto) en James Rodriguez (Real Madrid).

Het liefst zou Costa terugkeren naar Atlètico Madrid, maar de Madrilenen hebben te maken met een transferverbod. Zij kunnen pas in januari weer actie ondernemen op de transfermarkt. Een andere optie voor Costa is China, waar Mendes goede contacten heeft.

Milan keert na een paar jaar afwezigheid weer terug op het Europese toneel. Komend seizoen komt de club uit in de Europa League.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen