Loting eerste twee voorronden Champions League verricht

19 juni 2017, 12:45   Bijgewerkt: 19 juni 2017, 13:04

Het nieuwe Champions League-seizoen is voorzichtig aan het beginnen. Op deze maandag, zestien dagen na de finale tussen Real Madrid en Juventus (4-1), is de loting voor de eerste en tweede voorronde van het prestigieuze toernooi verricht op het hoofdkwartier van de UEFA in het Zwitserse Nyon.

Het gebeurde een ruime week voor de eerste speelronde. In de eerste voorronde van de Champions League zijn 27/28 juni en 4/5 juli namelijk de speeldagen. De tweede voorronde vindt plaats op 11/12 juli en 18/19 juli. Celtic speelt hierin tegen Linfield FC (Noord-Ierland) of SP La Fiorita (San Marino. Legia Warschau neemt het op tegen IFK Mariehamn (Finland), FC Kopenhagen speelt tegen MSK Zilina (Slowakije) en FC Salzburg ontmoet Hibernians FC (Malta) of FCI Tallinn (Estland). Het Nederlands getinte APOEL Nicosia treft de Luxemburgse kampioen F91 Dudelange. Het is de eerste wedstrijd van Mario Been als coach van de Cypriotische club.

Ondertussen speelt zich op vrijdag 14 juli de loting voor de derde voorronde van de Champions League af. In de route voor de niet-kampioenen trekt het geplaatste Ajax ten strijde tegen Steaua Boekarest, Young Boys Bern, OGC Nice, Istanbul Basaksehir of AEK Athene. In de vierde en laatste voorronde speelt Ajax eventueel tegen Sporting CP en 1899 Hoffenheim, al kunnen ploegen als Viktoria Plzen, CSKA Moskou en Club Brugge ook als tegenstander uit de koker komen.

Later op deze maandag vindt de loting voor de eerste twee voorronden van de Europa League plaats, met FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen