Teleurgesteld ADO: "Gemeente en club horen bij elkaar"

22 juni 2017, 20:31

ADO Den Haag reageert teleurgesteld op het besluit van de gemeente, die het prioriteitsaandeel van de club teruggaf. De gemeente heeft grote bezwaren tegen de begroting van de Hagenaars. Algemeen directeur Mattijs Manders (rechts op foto) snapt niets van de beslissing.

Het besluit werd donderdag bekendgemaakt. Gemeente Den Haag vindt de begroting van ADO niet solide genoeg en gebouwd op drijfzand. "Ik ben teleurgesteld. Ik moet het nieuws nog even op me laten inwerken", zegt Manders tegen de NOS. "De gemeente en de voetbalclub horen bij elkaar, En die horen samen te werken. Of ADO er alleen voor staat? Nou, we staan op eigen benen hoor, als club. We hadden drie aandeelhouders: UVS, de gemeente en de vereniging. De gemeente heeft vandaag dit besluit genomen."

Volgens Manders had deze situatie voorkomen kunnen worden. "Ik begrijp ook het moment van het besluit niet", aldus de directeur, die de kritiek van de gemeente niet weerlegt. "Het was een puinhoop. Maar dit was voor ons juist het moment om de statuten goed te regelen en met een solide begroting het seizoen te starten."

Lees ook: Gemeente Den Haag geeft ADO-aandeel uit handen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen